söndag 3 februari 2008

.:. LO 3 - Turist

Mina två första layouter har i stort sett samma form. Den tredje fick bli lite "nyskapande" - för mig i alla fall ;)

Jag gillar filtdekorationerna jättemycket. I mitten av blomman satte jag en orange blomma som fanns på "namnstrippen" längst ner på pappret.










.:. LO 2 Total Lycka


På min andra layout har jag gjort en öppningsbar fotomatta med dold text. Tyvärr gjorde jag fotomatte-textfickan komplett med band att knyta ihop med innan jag bestämde hur jag ville ha filtdekorationen. Så det blev en liten krock. Men, men. Jag är rätt nöjd ändå. Om man får säga så ;)

.:. LO 1 - Kattityd .:.

Min absolut första layout handlade om katten. Jag var rätt nöjd ända tills jag satte dit rubriken. Den är alldeles för gles. "K" och "att-" borde sitta längre ner. Nu är det oceaner av luft mellan raderna. INTE snyggt. Jag funderar på att leta tasstämplar och göra spår där, eller eventuellt göra en pil som visar vägen från bild 1 som är högst upp till sista bilden som sitter under rubriken. Men än har jag inte bestämt mig. Men någ ska jag göra...



.:. Välkomna .:.

Det känns nästan lite pretentiöst att skapa en scrapblogg när man är nybörjare och bara gjort tre (3!!!) sidor. Men å andra sidan. Varför inte? Jag får väl börja med att lägga in mina första skapelser. Alltid något.