torsdag 28 februari 2008

.:. LO nr 5 - Your favourite Tailz .:.

Jag pysslade lite igår. Den här gången var det akrylfärgen som premiäranvändes. Det är en väldigt rolig del av att vara ny scrappare. Det finns så otroligt många tekniker att testa. Resultatet är inte det viktigaste - huvudsaken är att det är kul. (Försöker jag intala mig, men jag är väldigt självkritisk tyvärr.)
En annan nyhet (för mig) är att jag rev bort en massa "onödigt" från ett foto. Kanterna blev bra rivna men väl så vita så jag sotade ner dem lite med fluid chalk. Fina grejer.

Pappret köpte jag för tre kronor på Pappesvinden i Falun. Det var första, men inte sista, gången jag besökte butiken. Eftersom jag ska till Syfestivalen i morgon undvek jag att köpa nåt. Nästan i alla fall. Jag köpte några reapapper, bland annat detta, ett par vellumbokstavsförpackningar och ett Scrappy Glue. Imorgon blir det massa massa shopping. Jippi!

söndag 24 februari 2008

.:. LO 4: Stolt Mormor .:.


Igår röjde jag vardagsrumsbordet och plockade fram mina tre plastpåsar (japp, det är min förvaringslösning just nu). Jag har gått runt och velat scrappa länge men "aldrig haft tid". Dumt, tiden finns ju när tjejen somnat. Det gäller bara att prioritera bort att ligga i tv-soffan.


Jag har köpt akvarellpapper, akvarellpennor och en del stämplar så den här gången var det det jag ville använda. Nytt är ju roligast :-)


Rubriken är stämplat med Peterlinas alfabet 1 och rutorna är Urban Lilys Little Things.