måndag 28 september 2009

.:. Kökstrend .:.

Jag var så glad när jag hittade det rosa pappret med orange mönster som matchade lilltjejens tröja perfekt! Men jag hittade inget som passade till riktigt. Så jag gjorde en rövare - och använde baksidan också. Det krävde lite lappande på baksidan för att få tillräckligt med papper för att göra en kant med Fiskars Threading water-punch.

Den enfärgade orangea baksidan stämplade jag med swirls och hjärtan i genomskinlig versamark och embossade genomskinligt.

Mittenfotot har fått en fotomatta i ljust turkost för att plocka upp färgen på bunken. Rubrik i thickers och mina små älsklingar tiny alphas. Måste köpa mer såna...


Baksidan av layouten avslöjar mitt fusk. Här syns dessutom baksidan på fotomattan - som är pappret jag stansade ut rubriken till "Glassigt" med. För att stadga upp pappret lite limmade jag fast etikettremsan bakom fotona.


Text på bilderna: "Tratt", "Bunke", "Vill du prova".


Text: En tidlös sanning: Barn älskar att leka med köksgrejer! En tratt är en hatt, en bunke har perfekt passform. Lilltjejen låter fantasin få fritt spelrum i farmors kök.