fredag 27 juni 2008

.:. Förvaring .:.

Utan riktig pysselplats (ännu) sitter jag vid vardagsrumsbordet och pysslar. Det har jag inte fotat än. Men så här ser det ut mellan pysselsessionerna. Då är mina grejer undanplockade i ett fack i ett linneskåp. Här har jag en besticklåda från Indiska med färger, pennor, klistriga saker och stämpeldynor+fluid chalks. Den gröna påsen rymmer större deko-förpackningar, thickers mm. Små dekos mm har jag i plastlådorna på övre och nedre hyllan. I den vita påsen nere har jag stämplar och i den andra påsen finns foton. Blomkrukan är min "skräpkorg" när jag pysslar.


Och i ett LP-skåp har jag papper och album:

tisdag 24 juni 2008

.:. LO 21 - Stora blå ögon .:.


Nu har jag nästan lite flyt - det känns skönt att jag prioriterat lite pyssel. Fast det är sommar (men vädret är ju kasst nu så det är ju inte så lockande att vara ute).

Den här sidan är gjord till en tävling. Som så många andra... Den här gången var det en skiss som man skulle utgå ifrån. Jag är rätt nöjd. Jag vet att jag säger det ofta. Att jag är nöjd. Det är inte för att jag är otroligt självgod. Faktiskt. Utan snarare tvärt om. Jag är så himla självkritisk så jag övar mig lite smått på att berömma mig själv. Det är inte så dumt faktiskt.

söndag 22 juni 2008

.:. LO 20 - Utan titel .:.


Ett bidrag till ännu en utmaning på Midsommarcropen. Man skulle göra egna dekorationer. Jag ritade pynt och journalingruta på akvarellpapper och klippte ut. Trots att det fick undan så blev jag rätt nöjd. Eller så är det just därför jag känner mig nöjd. För att jag hade begränsad tid. (Edit: Trodde jag i alla fall. Jag var nämligen totalt dagvill och trodde att det var söndag fast det var lördag.. *suckar*)
Hur det går spelar mindre roll. Nu har jag ännu en sida till gullungens album. Första semestern måste ju vara med!