måndag 24 mars 2008

.:. LO 12 - 5 dagar .:.







Ännu ett bidrag till cybercropen :) Den här gången till kategorin "nytt format". Den här layouten är 8x8 tum och cardstocken är den bit jag skar ut från bakgrunden på förra layouten. Planering planering :D Om vi fortsätter på tema ekonomiscrapping så är dekorationscirklarna utskurna ur den del av mönsterpappret som är under fotot. Jag vet inte om det syns, men femman i det rosa mönsterpappret har jag förstärkt med en vit chalk-penna från Zig. Samma penna använde jag för att rita snurklorna.
Det var faktiskt riktigt roligt att göra en liten sida. Det var inte sista gången!

söndag 23 mars 2008

.:. LO 11 - elak? .:.

-
Idag har jag pysslat på bortaplan, hemma hos sambons pappa. Han och hans sambo brukar sno bejben så jag tänkte att det var lika bra att ha lite förströelse med sig :)

Även den här sidan är gjord till Scrappiz cybercrop. Det är allt jag hinner säga - sambon vill ha datorn...

.:. LO 10 - På ortopedspa - Väntar på doktorn .:.


Den här dubbellayouten gjorde jag till cybercropen Scrappiz. Jag hade kunnat lägga in den under tre olika kategorier: Nytt format (har ju aldrig gjort en dubbel förut), 3D (jag har använt både glossy accents-lack och 3D-kuddar) och så till sist den kategori jag faktiskt la den i: Skiss (ej DT).
Det är högersidan som är inspirerad av skissen. Faktum är att jag följt den rätt nära. Att det sen blev en dubbel beror naturligtvis på att jag ville att de här bilderna skulle höra ihop.
Jag har ingen illussion om att jag kommer att vinna, men det är kul att vara med på cybercropen lite i alla fall.

Jag hoppas att jag ska hinna göra fler utmaningar. Det var roligare än jag trodde att det skulle vara. Jag har visst blivit biten av tävlingsloppan :)