tisdag 6 april 2010

.:. LO: Fyra generationer .:.

En till "gammal" sida:


Fotot är riktigt gammalt, men jag har inte kommit mig för att scrappa det tidigare. Det kändes som om det var tvunget att bli så himla bra när det var ett studiofoto. Fånigt egentligen.
Lustigt nog har pappret haft samma stigma - det var "för fint" för att jag skulle våga använda det. Lösningen blev att göra det enkelt för sig. Rätt lite dekorationer, eller inga egentligen om man inte räknar scalloppappret eller rubriken som dekorationer. Det syns inte på bilden, men pappret är glittrigt på en del slingor och delar av blommorna.

måndag 5 april 2010

.:. LO: En krabbkaka till mig och en till dig ... .:.

Här kommer en gammal sida som jag inte visat... Det finns ett par sådana på lager.


Härligt somriga bilder, som jag försökte matcha med somriga färger.
Från början tänkte jag bara använda den inre grön-vita delen av journalingrutan, men så ändrade jag mig och la ytterkanten på snedden och satte glossy accents på prickarna. Titeln är stansad ur det rosaprickiga pappret med en kompis stans. Minns inte vad typsnittet heter, men det är rätt vanligt.

söndag 4 april 2010

.:. LO: I fokus .:.


Ännu ett bidrag till Scrappiz cybercrop. Här var utmaningen att tolka en skiss som lockat många. Men så var den riktigt lättscrappad också. Och (som vanligt) är det kul att se hur olika bidragen blir även om man kan se hur var och en utgått från samma grundidé.
Fotot visar lilltjejen på sin födelsedag förra året, då hon bland annat fick en gammal analog kamera att leka med av mina föräldrar. Från början var hanteringen lite tveksam och bakfram, men hon gillar att leka med den. Gudarna ska veta att hon är framför kameran ofta, så det är kanske kul att låtsas att man är på andra sidan, "sisselika mamma" som hon säger.