lördag 23 augusti 2008

.:. LO 23 - Smått & gott .:.





Min första sida på lääääänge. Enkel som sjutton. Men det var skönt att mjukstarta.
Ett papper.
Punchinella.
Akrylfärg.
Akryldroppar.
Plastfjärilar och -trollsländor.
En grå penna.
Det är allt.
Nu får jag ta och skärpa mig. Jag ska skicka efter foton och göra något av dem också! Sen har jag såklart många foton hemma som jag kan jobba med också. Men jag vill ha mer att välja på. Det är ju inte så kul att bara ha gamla bilder..

.:. Pysslar .:.


Äntligen äntligen äntligen har vi plockat över matsalsbordet och jag har köpt en finfin vaxduk (som känns som tyg) att lägga på när jag ska pyssla. Här är premiärpyssel på gång. Häääärligt! Det har varit stiltje alldeles för länge.
På bordet står min förvaringsväska från Biltema. Billig och bra. Men märket har jag klippt bort. SÅ snygg är inte Biltema-loggan att jag ville ha den kvar.
En förvaringslösning som jag än så länge gillar jättemycket är den svarta bambubesticklådan från Indiska. Där har man jättebra uppsikt.
De album och grejer som står på bortre halvan av bordet är min mammas. Vi satt och foto-pysslade på var sin sida. Jättemysigt. Tyckte jag, hon suckade mest för att jag "tvingade" henne att sätta in bilderna från tidigt 80-tal i pärmar. De ska sorteras om en gång till, dels för att pärmarna är syrahaltiga så det stänker om det (enligt min ph-penna i alla fall). Dessutom ska vi göra snyggare. Enkelt och prydligt med svarta papper och fotohörn så bilderna går att ta ut igen. Jag tror att det blir toppen!