lördag 3 januari 2009

.:. LO 28 - Nyklippt .:.


Det är så himla kul när man ser en skiss och genast vet vad man vill göra. Så var det med Fnyz skiss till Scrappiz skissutmaning. Efter mycket lite kladd i min "inspirationsbok" var det bara att sätta fart.
Runt hela sidan har jag "målat" en snirklig ram med scrappy glue och strött på löst cerice glitter. Det synt inte så mycket eftersom pappret är nästan samma nyans. Men det är precis så diskret som jag ville ha det.


Lilltjejens pyamas har färgglada figurer överallt så de små filurerna passade perfekt tilll. De är urklippta från ett mönsterpapper och slingrar sig runt ett organzaband med tre knutar på.

Hårtofsen är egentligen två små tofsar som jag limmat ihop och strött svart löst glitter på. Den lilla die cut-jornalingspoten som jag använde som bakgrund hade en tegelröd kant som inte alls passade in. Så jag målade ramen med en cerice penna för att få nyansen lite bättre.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jättefin LO! Kul med hårtussen oxå. Själv har jag inte fått skapat så mycket idag men röjt i pysselhörnan istället och det var välbehövligt. Gäller att passa på när lusten kom...

Anonym sa...

Snygg LO, kul med de små figurerna på bandet och vilket fint minne att ha med hårtofsen!
~Marie
www.gladers.net

Vixen sa...

Superläcker! Va skoj att jag hittade till din blogg. Fionns mycket som inspirerar här!