torsdag 17 september 2009

.:. Svinga dig fram & tillbaka .:.


En till sida om lilltjejens kärlek till gungan. Fotona är tagna för lite drygt ett år sedan. Då var hon ett och gungan hängde i tvättställningen. Hon gick inte, så på fötterna hade hon tjocksockar i stället för skor. Tiden går fort. Swischar förbi.
Samma upplägg med fyra 4x6-foton. Om man tittar lite noga på de två översta ser det röda huset ut att fortsätta från det ena fotot till det andra. Rena turen, men det ser lite kul ut.

Texten fick plats bakom fotona, på ett blad ur ett "journalingblock". Bakom fotona skymtar ett ljusrosa mönsterpapper. Punchinella, Bazzils just the edge och distress-stickles pyntar till det hela lite.
Rubriken är Basic Greys superfina stickers. Om jag hittade en alfabetsdie som såg ut så skulle jag allvarligt överväga någon av alla diecut-maskiner som finns. Jag skulle kunna använda det på alla sidor. (Så känns det nu i alla fall.) Making memories tiny alphas finns på många sidor nu. Eller... Många av de jag gjort i alla fall...
Lilltjejens mössa och byxor samt gungans färg fick sätta tonen för sidan. Knallorange och mörkt cerise satt som en smäck.

Inga kommentarer: