tisdag 15 september 2009

.:. Glassigt .:.


Den här layouten började jag med på Papprika. Jag jobbade i Stockholm en vecka i februari (?) och kollade efter kvällsöppna scrapbutiker inom rimligt avstånd från jobbet, som dessutom hade möjlighet för kunder att komma och scrappa på kvällstid.
Med mig hade jag en liten plastlåda med sax, några pennor, foton och klistriga saker. En mycket liten låda. Jag hade inte plats för mer på tåget och tänkte inte göra något avancerat.
Tjejerna i butiken tyckte att jag var lite lustig som kom ända från Gästrikland till just deras butik. Dessutom utrustad med en bit under minsta möjliga scrap-packning. Men de var väldigt trevliga och hjälpsamma. Jag kan varmt rekommendera ett besök, gärna på kvällen, i affären. Tyvärr har det bara blivit ett besök för mig. Logistiken har hindrat fler. Det är lite för långt helt enkelt...
Jag köpte tre underbara papper från Pink Paislees Sweet cakes collection. Helt underbara! Titeln stansade jag ut på plats, men jag har tyvärr glömt vad alfabetet heter. Någon klokare än jag kanske vet.
På Papprika satte jag i stort sett ihop sidan. Väl hemma häftade jag bollfransen med röda klamrar brevid de metallfärgare från affärshäftapparaten, klistrade fast glasspappret på bakgrunden, skrev texten längs med pappersremsorna (lååångt senare) och hade Glossy Accents på titeln innan jag satte fast den.
Det var riktigt riktigt roligt att scrappa "ute" som omväxling.

1 kommentar:

DesignAnnique sa...

Läckert! Och det behövs egentligen inte så mycket om man kan köpa grejor på plats :)

Du frågade om jag hade något på baksidan av mina skisskort som jag visade i min blogg, och svaret är oftast nej, om man inte räknar vad jag har hittat skissen. Några av dem har kompletterande utmaningar, det är när jag har varit med i en swapp där vi bytte skisser. Just nu håller jag på att laminera alla skisserna så de ska tåla dräll och klägg som det ju ibland blir när man pysslar...:)